Minicamping Buren - Faciliteiten

De camping heeft 25 kampeerplaatsen en 12 verharde camperplaatsen alsmede zes stacaravans en is geopend van 1 april t/m 1 Oktober voor tourisme. Een kampeerplek is geschikt voor een tent, caravan of camper. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 of 10 amp stroomaansluiting.
Wij hebben twee auto vrije campingvelden alsmede twee campingvelden welke geheel voorzien zijn van een verharde (grastegels) ondergrond, zodat we onder alle weersomstandigheden schoon kunnen camperen.

Verder ontvangt u bij aankomst een mooie informatiemap met Telefoonnummers, Regionale bezienswaardigheden en fiets- en wandelroutes uit de omgeving.

De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De caravans hebben geen eigen sanitair. Maar op geringe afstand staat het douche- en toiletgebouw.

In het toiletgebouw zijn voor zowel de mannen als de vrouwen verwarmde douchecabines, toiletten en wastafels met warm en koud water. Daarnaast is er een ruimte met een wasmachine en een droger. Aan de voorzijde van het gebouw zijn twee afwasplekken en er is tevens een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen.

De camping is voorzien van gratis draadloos internet. Tevens hebben we voorzieningen om electrische- en gewone fietsen binnen te kunnen stallen en opladen.

Voor gebruik van de aanwezige Wasmachine en Droogtrommel vragen wij een vergoeding van € 3,00 per stuk.

Fietsverhuur is mogelijk:
Dames- en/of Herenfiets € 5,- p/d
Elektrische Damesfiets € 25,- p/d